,

SHIMANO Claris 2×8

150.00

Categories: ,

PËRSHKRIM
Shimano Claris – Leva e kontrollit të dyfishtë – Super SLR e re – 8 shpejtësi

Levat e kontrollit të dyfishtë Shimano Claris ofrojnë një kabinë të pastër falë kabllove të fshehura të frenave dhe ndërruesit. Ato ofrohen në opsionet e shpejtësisë 2×8 dhe 3×8.

Veçoritë
Seria: Seria CLARIS R2000
Leva e ndërrimit_Kështjella e jashtme_Ana e levës: OT-SP41
Leva e ndërrimit_Kështjella e jashtme_Ana e pasme e shiritit: OT-SP41
Leva e frenave të mbyllura_SUPER SLR e RE: ✔
Leva e frenave_Rripi i kapëses (mm): 23.8 – 24.2
Leva e frenave_Rregullimi i arritjes: Vidhos
Leva e ndërrimit_Shpejtësitë e pasme: 8
Kablloja e levës së ndërruesit_Kablloja e brendshme_Çeliku: ✔
Lloji i levës: LEVË E KONTROLLIT DUAL
Lloji i ndërruesit: LEVË E KONTROLLIT DYFISHTE
Kablloja e levës së ndërruesit_Kështjella e jashtme_Ana e levës: OT-SP41
Kablloja e levës së ndërruesit_Kështjella e jashtme_Ana e pasme e çmontimit: OT-SP41 E mbyllur
Kablloja e levës së ndërruesit_kablloja e brendshme_OPTISLICK: ✔
Leva e ndërrimit_Kushti i transportit të kabllit të levës së ndërrimit_Mobiluar paraprakisht: ✔
Ngjyra e mbulesës së kllapave: E zezë

Per me shume vizitoni: Shimano