SHIMANO BB-ES300 118mm

20.00

Kllapa e poshtme Shimano BB-ES300 Octalink 73-118 mm
• Ndërfaqja Shimano OCTALINK me 8 vija lidh kllapat e poshtme me grupin e manivelit oktalink dhe rrit forcën dhe ngurtësinë për të gjithë montimin (ka një bosht të zbrazët)
• Modeli: BB-ES300
• Lloji BB: Octalink
• Materiali: Çelik, rrëshirë
• Gjerësia e kasës: 73mm
• Diametri i guaskës: BSA (BC 1,37)
• Gjatësia e boshtit: 118 mm (Shimano nuk përfshin bulonat e fiksimit)
• Pesha e pretenduar e prodhimit 265 g
• Pjesa e prodhimit # EBBES300B18
• EAN: 4524667326571
• UPC: 689228326576
• Për një përzgjedhje të gjerë të kllapave të poshtme, ju lutemi vizitoni dyqanin tonë!