SHIMANO SM-BB52

18.00

Kupa me kllapa të poshtme Shimano Deore SM-BB52
Kupat e kllapave të poshtme Deore SM-BB52 për montazhet Shimano me bosht të integruar ofron performancë më të mirë vulosjeje sesa versioni pararendës SM-BB51. Dizajni i vulës siguron rrotullim të qetë dhe qëndrueshmëri më të gjatë.

Për shembull, i pajtueshëm me:
FC-T551
FC-T611
FC-M552
FC-M590
FC-M610
FC-M612
FC-M615
FC-M622
FC-M625
FC-M640
FC-M645

Gjerësia e kasës: 68mm ||| 73 mm
Materiali: alumini, çeliku

Për më shumë info: Shimano