loader image

SHIMANO BB-MT800

25.00

Shimano BB-MT800 është një mbajtës i poshtëm BSA i rekomanduar për fiksime të pajtueshme me XT, SLX, LX dhe Hollowtech II pa grupe me boshte 24 mm. Përshtatet në predha të kllapave të poshtme me gjerësi 68 ose 73 mm. Kupat mbajtëse janë prej alumini të lehtë dhe janë të anodizuar.
Specifikimet:
Aplikacion:
Cross Country, All Mountain, Enduro, City & Touring
Lloji: BSA
Gjerësia e guaskës: 68 mm / 73 mm
Diametri i boshtit: 24 mm (Hollowtech II)
Informacion teknik:
Kushinetat: çeliku
Materiali i kupës së kllapave të poshtme: Alumini
Materiali i tubit qendror të kllapave të poshtme: Alumini

Përputhshmëria:
Rekomandohet për:

XT FC-M8100, FC-M8120, FC-M8130, FC-M8000, FC-T8000
SLX FC-M7100, FC-M7120, FC-M7130, FC-M7000
FC-MT700, FC-MT610, FC-MT600

Karakteristikat: gota mbajtëse të anodizuara
Teknologjia:
Hollowtech II
Shimano Hollowtech II është një sistem me kllapa të poshtme me manivan i krijuar për të arritur një raport ideal të ngurtësisë, peshës dhe efikasitetit rrotullues. Ai bazohet në një integrim të mbajtësit të poshtëm dhe krahut të djathtë të fiksimit dhe funksionon me një bosht 24 mm ose me diametër mbajtëse, i cili është dëshmuar të jetë optimal për sa i përket qëndrueshmërisë. Në shumë raste, kupat mbajtëse janë nga jashtë në mënyrë që ngarkesa të shpërndahet më mirë. Vulat me precizion me cilësi të lartë sigurojnë një jetë të gjatë shërbimi.

Numri i prodhuesit: I-BBMT800B
Përmbajtja:
1 x Shimano BB-MT800 filxhan mbajtës djathtas, me kushineta
1 x Shimano BB-MT800 filxhan mbajtës të majtë, me kushineta
1 x mëngë të kllapës së poshtme Shimano
3 x ndarës 2,5 mm
Porosit së bashku:
Mjeti i përshtatësit të kllapave të poshtme TL-FC25

Pesha:
e zezë/BSA: 82 g