,

SHIMANO BB-UN300 73mm, 115mm

18.00

KOKË E MESME SHIMANO BB-UN300 115MM, 73MM BSA

SHIMANO – Kllapa e poshtme e tipit katror – MTB – Struktura standarde

Kokë mesatare Shimano Tourney me sistem lidhjeje boshti të enjten (katrore).

Kushinetat e mbyllura të topit (gëzhoja) mundësojnë funksionim të qetë pa frikën e papastërtisë dhe hyrjes së ujit.

Instalim i shpejtë dhe i lehtë pa pasur nevojë për asnjë konfigurim.

 

Specifikim:
Modeli: Shimano BB-UN300 / Seria TOURNEY
Lloji i boshtit: katror
Gjerësia e trupit: 73 mm
Gjatësia e jashtme 115mm
Materiali i filxhanit: alumini
Nuk ka vida

 

Më shumë rreth produktit: SHIMANO