SHIMANO BB-ES300 121mm

20.00

Shimano BB-ES300 Kllapa e poshtme Octalink BSA-68
Kllapa e poshtme Shimano BB-ES300 Octalink për BSA dhe gjerësia e kasës 68 mm. Ka versione të ndryshme:

për zinxhir
pa zinxhir
me ndarës (zinxhiri mund të përdoret duke përdorur ndarësin)
Versioni E-Type

Ndër të tjera, i përshtatshëm për:

FC-M521
FC-M522
FC-M523
FC-M4000
FC-T4010
FC-M3000-8
FC-T3010-8
FC-2403
FC-2450
FC-R453

Gjerësia e kasës: 68 mm
Materiali: çeliku me bosht