loader image

SHIMANO BB-ES300 113mm

20.00

Kllapa e poshtme Shimano BB-ES300 Octalink me marshe me 8 shpejtësi i përshtatet MTB-së dhe fiksimeve të instaluara në kllapat e poshtme BSA me gjerësi të guaskës 68 ose 73 mm. Krahasuar me paraardhësin e tij BB-ES25, ai mund të kursejë deri në 25 gram peshë. Ky është versioni standard, i cili nuk është i pajtueshëm me E-Type ose me zinxhirë.

Specifikimet:
Aplikacion: Të gjitha malet, turistët, qytet
Lloji: BSA
Gjerësia e guaskës: 68 mm, 73 mm
Gjatësia e boshtit: 113 mm, 118 mm, 121 mm, 126 mm
Lloji i boshtit:
Octalink (MTB)
Përputhshmëria e tipit E: nr
Pajtueshmëria e zinxhirit: nr

Informacion teknik:
Kushinetat: çeliku
Materiali i boshtit: çeliku
Materiali i kupës së kllapave të poshtme: i përbërë (majtas), çeliku (djathtas)
Përputhshmëria: Krahët me manivalë Octalink me spina me tetë shpejtësi për brazda më të gjata (Octalink MTB)

Rekomandohet për:
FC-T521
FC-T4010
FC-T3010-8
FC-M523
FC-M522
FC-M4000
FC-M430-8
FC-M3000-8
FC-R345
Karakteristikat:
ndërtim i zbrazët
i ngurtë dhe i lehtë për transmetim efikas të energjisë
ndërtim i fortë me brinjë të përforcuar
26 g më i lehtë se BB-ES25
instalim i shpejtë dhe i saktë
kontroll i mirë i zinxhirit me fiksim zinxhir
Teknologjia: Octalink
Në sistemin Octalink të Shimano, kllapa e poshtme dhe fiksimi janë të lidhura nga një sipërfaqe kontakti me 8 dhëmbë. Kjo siguron ngurtësi më të madhe dhe kapacitet më të madh ngarkese, veçanërisht në krahasim me sistemet konvencionale katrore.

Për më shumë info: Shimano