SCOTT RC black-yellow

70.00

Category:

Në dispoicion numri: 43

SCOTT Palani RC është një rutine asfalti jashtëzakonisht i lehtë. E përkryer si për maratonë në distanca të shkurtra ashtu edhe për maratonë të gjata dhe rraskapitëse.

– Rrjetë për ventilim optimal

– Ndërtim pa probleme

– Pesha: 200g.