POLISPORT BABY TOYS 2

17.00

Helmet per femije Polisport Baby Toys 2 44-48

Category:

HELMETA POLISPORT PËR FËMIJË BABY TOYS 2

E bukur, e lehtë dhe shumë e rehatshme, kjo helmetë ka një zonë të zgjeruar mbrojtëse që ofron mbrojtje të plotë për fëmijën, si dhe një rrjetë defektesh në brendësi dhe 6 vrima ftohëse. Me një sistem mbylljeje të lehtë dhe një parzmore sigurie të rregullueshme me 2 pika, helmeta ka gjithashtu një rreshtim që lahet.

Specifikim:

Ndërtimi: Ngjitës
6 vrima ventilimi
Sistem i thjeshtë personalizimi
Rrip mjekër i rregullueshëm lehtësisht
Rrjetë mbrojtëse kundër insekteve
Mundësia e heqjes së jastëkëve
Materiali i shtresës së jashtme të helmetës: PVC
Materiali i shtresës së brendshme: Polistiren / EPS
Madhësia: XXS (44-48)
Pesha: 190g
Standardet: CE – EN 1078

 

Më shumë rreth produktit: Polisport