,

POLAR PRACTIC  30

290.00

Biçikleta të palosshme.

Një biçikletë e palosshme është një biçikletë e krijuar për t’u palosur në një formë kompakte, duke e bërë të lehtë transportin dhe ruajtjen. Kur paloset, biçikleta mund të transportohet lehtësisht në një ndërtesë ose transport publik (duke e bërë më të lehtë udhëtimin duke kombinuar transportin publik dhe çiklizmit), gjithashtu më e lehtë për t’u ruajtur në hapësira banimi kompakte ose në një makinë, anije ose aeroplan.

 

Polar Practic 30 vjen me frena V dhe një kuti ingranazhesh Shimano me 6 shpejtësi.

Karakteristikat kryesore
Ram Hi Ten çeliku
Fork Hi Ten çeliku të ngurtë
Sistemi i lëvizjes Shimano 1×6
V-frenat
Rrota 20”.
Practic 30 vjen me një kornizë të qëndrueshme çeliku. Mentesha në pjesën qendrore të kornizës dhe në kolonën e drejtimit mundëson palosjen e shpejtë të biçikletës për të transportuar përmasat, ndërsa duke rregulluar timonin dhe lartësinë e sediljes, mund të rregulloni pozicionin e ulur sipas dëshirës tuaj.

Pjerrësia e makinës 1×6 është e saktë dhe e lehtë për t’u përdorur. Shkalla e pasme Shimano lejon ndryshime të shpejta dhe të lehta të marsheve për t’iu përshtatur nevojave tuaja aktuale në varësi të terrenit, gradientit dhe shpejtësisë së kërkuar. Sistemi Shimano karakterizohet nga lehtësia e përdorimit dhe qëndrueshmëria e madhe. Procesi i ndërrimit të marsheve është jashtëzakonisht i thjeshtë, duke rrotulluar pak levën e ndërruesit në timon.

Frenat e besueshme të frenave V janë përgjegjëse për frenimin. Frenat V janë një zgjidhje e provuar dhe e testuar. Ato garantojnë kontroll të lehtë të shpejtësisë dhe ju lejojnë të ndaloni shpejt biçikletën. Dizajni i tyre i thjeshtë mundëson funksionim të gjatë dhe pa probleme.

Rrotat 20 inç me buzë alumini me dy mure ofrojnë rehati dhe stabilitet të mjaftueshëm në drejtim, edhe në sipërfaqe me cilësi të dobët. Madhësia e vogël e rrotave dhe gomave me rezistencë të ulët rrotullimi lejojnë trajtim të mirë, por për shkak të efikasitetit të drejtimit është më i përshtatshmi për distanca të shkurtra ose të mesme.

 

Zgjedhja e madhësisë së duhur të biçikletës varet nga lartësia e kalorësit.
Kërkoni për madhësinë e duhur për ju në grafikun e madhësive

Specifikim:
Modeli: Polar Practic 30
Madhësia e rrotës: 20″
Numri i marsheve: 1×6
Korniza: çeliku 20″
Pirun: Hi-Ten Steel Rigid 20″
Mbajtëse piruni: 1-1/8″ ÇELIK
Tubi i drejtimit: Çeliku 22.2/70mm
Timoni: Çeliku 560mm
Dorezat e timonit: Gome 135/92mm
Tubi i sediljes: Alu 28.6x550mm
Selia: P: Lab Trekking
Rrima: 20″ Alu Dyshe Wall 36H
Qendra e përparme: Alu 36h Me ekscentrike
Qendra e pasme: Alu 36H
Levat e frenave: Alu / PVC
Frenat: V-Brake Alu
Zhytësja e pasme: Shimano TY21-B-GSD
Shifters: Shimano SL-RS35-6 Revo Shifter
Gërpi i pasmë: Shimano MF-TZ500-6 14-28T
Zinxhiri: KMC Z-33
Kushineta e kokës së mesme/boshti: fishek / 5 pjesë
Gërpi i përparmë: Alu/Çeliku 52T 170mm
Pedalet: Të palosshme
Këmba: Alu
Gomat: 20×1.50
Pesha: 13.30 kg