,

Pirun ZOOM 26

25.00

Categories: ,

ZOOM pirun i pezullimit 26 inç
Piruni i pezullimit: 30 mm, sistemi i sustave: elastomerë dhe susta
Zhytës dhe tub qëndrimi: çeliku, ura: alumini, i përshtatshëm vetëm për frenat V
Bosht: 1 inç, Gjatësia e boshtit: 240 mm, Pa fileto
Gjatësia e instalimit: 45 cm, pesha: përafërsisht. 1890 g, ngjyra: e zezë