SHIMANO PD-EF205

45.00

Category:

Kalorës i përditshëm
Pedali për kalërim dhe udhëtim në qytet

Pedalet e sheshta Shimano PD-EF205 ofrojnë stabilitet dhe rehati për udhëtimet në punë, si dhe kalërimin urban. Të dizenjuara për përdorim me këpucët zyrtare, këto pedale ofrojnë një ndërfaqe të fortë pedale-këpucë, sipërfaqe me teksturë dhe një platformë të gjerë alumini për siguri dhe kontroll në çdo gjendje kalërimi.

 

Karakteristikat e pedaleve Shimano PD-EF205
Qëndrueshmëria e boshtit e barabartë me modelet e cilësisë së lartë
Trup i gjerë alumini për ndërfaqe të qëndrueshme nga pedali në këpucë
Inserte sipërfaqësore me teksturë për stabilitet dhe rehati
Mekanizëm i mbyllur

Materiali:

Trupi i pedalit: alumini (i lyer)
Boshtet: çeliku CrMo

Pesha: prafërsisht. 612 gram (çifti, specifikimet e prodhuesit)

Për më shumë: SHIMANO