FP-836 (fije 1/2) BMX

5.00

Category:

Ngjyra: E zezë

Materiali: Plastikë Inxhinierike/Polietileni

Lloji: Pedale majtas dhe djathtas për biçikleta me shumë përdorime

Pesha: 0,39 kg

 

Sasia: set

Karakteristikat kryesore:

Ndërtuar për t’u ndërtuar për të zgjatur: Prodhuar me trup plastik të lehtë inxhinierik rezistent ndaj konsumit dhe me bosht bor 1/2 inç me forcë të lartë dhe kushineta topash, këto platforma me 0,86 (çift) janë të dizajnuara për kilometrazh shtesë qoftë për udhëtimet tuaja të përditshme në rrugë ose në shtigjet e dheut.
Kapje të optimizuara: Profili minimal 25 mm i hollë me nyje kapëse i mban këmbët të sigurta mbi pedale për kontroll dhe kapje më të mirë.
Siguria e para: Pedalet vijnë me reflektorë për të rritur dukshmërinë në kushte me dritë të ulët.
Lehtë për t’u instaluar: E shënuar qartë L (majtas)/ R (djathtas) e bën instalimin e pedalit të shpejtë dhe të lehtë. Thjesht përdorni një çelës pedale 15 mm për të instaluar pedale në biçikletën tuaj.
Përshtaten për shumicën e biçikletave për të rritur: Boshti 1/2 inç i përdorur zakonisht përshtatet në mënyrë të përkryer per bicikleta BMX