FP-831ZU

10.00

Category:

Te pershtatshem per trekking, MTB, ATB
Komplet pedalesh me platformë, trup plastik me kushineta topash, fije boshti: standard 9/16 inç
Reflektore para dhe mbrapa; Boshti Cr-Mo
Dimensionet: përafërsisht. 90 x 80 mm (L x W); Pesha: përafërsisht. 240 g / palë
Pedale ideale për biçikleta për të gjitha biçikletat malore, ATP ose trekking. Ato gjithashtu sigurojnë kapje optimale kur qëndroni në këmbë. Reflektorët e montuar në të dy anët ofrojnë siguri pasive kur vozitni në muzg dhe natën.