FP-963 Silver

10.00

Category:

Te pershtatshme per biçikletat malore dhe bmx

Pedalet janë mjaft të gjera që biçikleta juaj të lëvizë dhe ta lërë atë më të qëndrueshme se pajisjet normale të çiklizmit, dhe mund të jetë gjithsesi zgjedhja më e mirë e biçikletave malore.