,

SHIMANO SM-SH56

19.00

Out of stock

Categories: ,

TIPARET
Për SPD, lloji i lëshimit me shumë drejtime
Lëshoni telat nga pedalet duke i përdredhur thembrat në çdo drejtim
Me specifikim të arrëve të kapakëve
I farkëtuar në të ftohtë dhe i trajtuar posaçërisht me nxehtësi për të rritur qëndrueshmërinë dhe ngurtësinë për përdorim të rëndë edhe në kushte të rënda.
Mbledhjet SPD janë projektuar posaçërisht për t’u përshtatur me pedale SHIMANO dhe për të shmangur dëmtimin – avantazhi i madh i të pasurit pjesë me një burim të vetëm.