,

Mbajtës i IGPSPORT M80

9.00

Categories: ,

Montimi i biçikletës IGPSPORT M80 përpara

Modeli standard i raftit të përparmë të biçikletës me kënd vizual të artë e bën ngasjen më të sigurt.

E përputhshme me kompjuterin e çiklizmit iGPSPORT dhe disa modele të kompjuterëve për çiklizëm GARMIN, materiali i përbërë nga fibra najloni-xhami, ultra i lehtë dhe rezistent ndaj goditjeve, mund të stabilizojë kompjuterin e çiklizmit dhe t’ju lejojë të shikoni të dhënat pa u shqetësuar edhe në sipërfaqen e rrugës të paasfaltuar të pabarabartë.

 

Specifikime teknike
Përputhshmëria: të gjithë kompjuterët e çiklizmit iGPSPORT

Pesha: 49g

Për diametrin e timonit: 31.8 mm

Materiali: najlon + tekstil me fije qelqi

 

 

Më shumë rreth produktit: iGPSPORT