Mbajtës i bicikletave për vetur (kuk) HONGSEN

50.00

Nëse nuk keni një shirit tërheqës dhe preferoni të mos ngarkoni biçikletën(at) në çatinë e makinës, atëherë raftet e biçikletave të bagazhit janë një përshtatje e përkryer për ju. Këto rafte për biçikleta janë të lehta për t’u instaluar – nuk kërkohet montim paraprak. E përkryer për udhëtime familjare me biçikletë.

Montohet ne Mbajtes(kuk) te vetures.