Mbajtëse për muri HONGSEN horizontalisht

12.00

Montim i ri për biçikletën në mur Mbajtës muri i biçikletës Gançe çeliku e palosshme Raft parkimi për biçikleta
Karakteristikat:
1. Konstruksioni i ngurtë prej çeliku mban peshën e rëndë të biçikletës suaj pa deformime me qëndrueshmërinë e saj të shkëlqyer.
2.Gapi i dyfishtë mund të përballojë peshën deri në 30 kg.
3. Dizajni i montimit në mur mund ta ruajë biçikletën tuaj nga dyshemeja që mund të optimizojë më tej zonën tuaj të ruajtjes së biçikletës.
4.Granpe të veshura me gomë mbron biçikletën tuaj nga gërvishtjet.
5. Varëse rrobash mund të paloset kur nuk përdoret.
Përshkrimet:
1.E dizenjuar për të varur biçikletën vertikalisht për të kursyer hapësirë.
2.Me 2 vrima montimi të para-shpuara për montim të lehtë.
3. Mbajtja dhe qëndrimi më i dëshirueshëm i biçikletës në garazhin e shtëpisë ose dyqanin e biçikletave.