MENABO BIKI

60.00

Mbajtese bicikletave per makine, 3 bicikleta

Mbajtësi bicikletave për veturë..

Transportuesi i biçikletave Menabo Biki është projektuar për montim në derën e pestë dhe për të transportuar maksimumi tre biçikleta (45 kg).

Montimi i kllapës në makinë bëhet me 6 shirita me fuga, është i përshtatshëm për montim në të gjitha makinat, përveç atyre me spoiler dhe dyer të pesta (xhami) pa kornizë metalike.

Të gjitha pjesët në kontakt me makinën janë të pajisura me shkumë të butë dhe mbrojnë makinën nga gërvishtjet.

Mundësia e palosjes lejon ruajtjen e lehtë.

Specifikim:

Prodhuesi: Menabo
Modeli: Menabo Biki
Mbajtëse biçiklete / montim në derën e pestë
Kapaciteti maksimal/kapaciteti mbajtës: 3 biçikleta (45 kg)
Montoni mbajtësin në makinë duke përdorur 6 shirita
Shufra/kthesa të rregullueshme të këndit
Rripat për fiksimin e rrotave: 1
Materiali: çelik / plastikë / shkumë
Ngjyra: gri

Shënim:

Zgjidhni kllapat sipas makinës suaj, jo çdo lloj kllapa i përshtatet çdo modeli makine.

Prodhuesit e montuesve të makinave, në faqen e tyre të internetit, ofrojnë të gjejnë montimin e duhur sipas modelit të makinës suaj.

Kontrollo përputhshmërinë: Raftet e biçikletave të montuara në pasme Menabo

Më shumë rreth produktit: MENABO