,

Lynskey Pro Road Carbon Fork

70.00

Categories: ,

Fibër karboni UD 100% të derdhur nga tubi i drejtimit deri tek braktisja, piruni ynë i rrugës Lynskey Pro Tapered Carbon është i lehtë dhe gati për gara. Pro Tapered 1 1/8 deri në 1,5″ do t’ju ofrojë performancën e garave që meriton korniza juaj e re Lynskey.

Pesha 348g
Boshti në Kurorë 368 mm
Rake piruni 45 mm
Materiali i pirunit Karboni
Materiali i drejtimit Karboni
Madhësia e drejtuesit 1-1/8 deri në 1,5 inç me konik
Gjatësia e timonit 300 mm ** (Lartësia maksimale e sigurt e stivës prej 35 mm ndarëse poshtë trungut)
Lloji i boshtit 9mm QR
Madhësia e rrotës 700c
Kaliper i llojit të frenave
Finish Matte Clear
Madhësia maksimale e gomave 28c
Materiali i braktisjes Karboni i integruar me futje mbrojtëse alumini