LAZER PHOENIX PLUS L 58-60

120.00

Helmet full face Lazer Phoenix plus

Out of stock

Category:

Helmeta e plotë e fytyrës Lazer Phoenix+ vjen nga Lazer Leaning në sfondin e tyre MX dhe kanë përdorur përvojën e tyre për të krijuar kaskën Phoenix+. Ka një hapje të gjerë të fytyrës dhe vizore të rregullueshme që lejon shikim të papenguar. Në brendësi ato kanë një sistem mbushjeje të butë dhe të lëvizshme për të rregulluar përshtatjen e helmetës. Ventilimet e vendosura në mënyrë strategjike ndihmojnë për t’u siguruar që të mos nxeheni gjatë kohës që bëni marifetet tuaja të çmendura.

Karakteristikat e helmetës së plotë të fytyrës Lazer Phoenix+
Sistemi i përshtatjes: Mbushje me trashësi të shumëfishtë
Ndërtimi: Kompozit me tekstil me fije qelqi
Ventilim dhe kanalizim i shkëlqyeshëm për rrjedhje të madhe ajri
Dorëza e dyfishtë me unazë D për sigurinë e përshtatjes së frymëzuar nga motori
Vizor i madh i frymëzuar nga moto me rregullim të thjeshtë
Ventilimi: 6 ventilim
Pesha: 980 g (M)
Certifikimi: CE – CPSC