LAZER CHIRU CE-CPSC (MTB) matte black grey M

70.00

Category:

Përshkrimi i produktit:

Helmeta Lazer Chiru MTB
Chiru MIPS çifton mbulim të zgjeruar me një shtresë MIPS për t’ju dhënë mbrojtje të shkëlqyer. Chiru MIPS i është dhënë vlerësimi i mbrojtjes me 5 yje të Virginia Tech “Best Available”. Qëndroni rehat në epikat gjatë gjithë ditës: sistemi i mbajtjes së Sistemit Turnfit+ do ta mbajë helmetën tuaj të sigurt ndërsa eliminon pikat e presionit.
Një maskë e integruar me ngjyra do të ndihmojë në parandalimin e shikimit të syrit, kështu që ju mund të vazhdoni të grisni në ditët me diell. Pesëmbëdhjetë ndenja ajri të vendosura mirë nxisin rrjedhjen e ajrit edhe në ngjitje të ngadalta teknike.
Drita LED opsionale e ringarkueshme e pasme TS+ do të jetë e dobishme kur udhëtoni deri në errësirë ​​dhe ende keni nevojë të pedaloni në shtëpi nga shtigjet.

Karakteristikat:

Mbrojtje e rritur:
– Profili i rënë ofron mbulim dhe mbrojtje shtesë rreth anëve dhe pjesës së pasme të kokës.

Vizor i madh:
– Vizitori i përshtatur me ngjyra ndihmon në mbajtjen e diellit, baltës dhe degëve nga fytyra juaj.

Drita LED e pasme e pajtueshme:
– Kjo helmetë është e përputhshme me aksesorin e integruar Rear LED Light i cili përmirëson dukshmërinë tuaj nga pjesa e pasme në kushte me dritë të ulët.

Shtresa MIPS:
– Sistemi i mbrojtjes nga ndikimi me shumë drejtime (MIPS) ndihmon në reduktimin e rrezikut të dëmtimit rrotullues të trurit duke izoluar kokën tuaj nga rrotullimi i guaskës së helmetës në rast përplasjeje.

Sistemi Turnfit Plus (TS+):
– Një sistem unik përshtatjeje që parandalon pikat e nxehta ose pikat e presionit duke bërë rregullimin rreth gjithë perimetrit të kokës.

Vlerësimi me 5 yje i Virginia Tech:
– Testimi i ndikimit të Virginia Tech përdor sistemin e vlerësimit STAR për të përcaktuar aftësinë e helmetës për të reduktuar nxitimin linear dhe shpejtësinë e rrotullimit të kokës që rezulton nga një sërë ndikimesh që mund të përjetojë një çiklist. 5-yll tregon vlerësimin “Më i miri i disponueshëm” i mundshëm. Virginia Tech rekomandon përdorimin e çdo helmete të vlerësuar me 4 ose 5 yje.