LAZER COMPACT 54-61 e zez

40.00

Helmet Lazer Compact 54-61 e zez

Category:

Një madhësi i përshtatet të gjithëve!
Helmeta kompakte ofron rehati, siguri dhe stil, në një paketë tërheqëse dhe me çmim të ulët. Një madhësi është gjithçka që ju nevojitet me këtë helmetë. Helmeta gjithashtu mund të pajiset me një dritë LED të montuar pas për të përmirësuar dukshmërinë dhe sigurinë.

Lazer Compact – Detaje
Sistemi i përshtatjes | Sistemi TS+ Turnfit plus
Ndërtimi | in-mold
Ventilimi | 20 ventilatorë
Pesha | 325 g
Certifikimi | CE – CPSC – AS
Madhësitë | Unisize (54-61 cm)
Lazer Compact – Karakteristikat
Sistemi TS+ Fit
Unisize
Opsionale TS + LED

Per me teper vizitoni: LAZER