,

Kokë pompe AV/FV

2.00

Categories: ,

-Si pjesë pompe për fryrjen e biçikletave, topave etj.
-Vjen me valvul të dyfishtë për t’u përshtatur për 2 lloje të ndryshme.
-Me kyçje të gishtit, i lehtë për tu trajtuar, i përshtatshëm dhe i lehtë për t’u përdorur.
– Kapaciteti deri në 150 PSI, shërbim i fortë dhe jetëgjatë.