loader image
,

Këmbë e rregullueshme 26″-29″

8.00

Këmbë alumini me lartësi të rregullueshme.

I përshtatshëm për biçikleta City/Commuter me rrota 26″ – 29″.

Këmba është projektuar për montim në trekëndëshin e majtë të pirunit të pasmë. Ai është i lidhur me tre vida, gjë që siguron një lidhje të sigurt dhe të qëndrueshme.

Rregullimi i lartësisë me një vidë, ju lejon të vendosni lartësinë e duhur, duke siguruar mbështetje të qëndrueshme për biçikletën kur parkohet.

Mbështetja e qëndrueshme e biçikletës sigurohet nga këmbët që nuk rrëshqasin.

 

Modeli: C-100
Mbajtëse e rregullueshme për biçikleta me madhësi rrota 26″ – 29″
I përshtatshëm për: Biçikleta në qytet / udhëtarë
Montimi në trekëndëshin e majtë të pirunit të pasmë
Rregullimi i lartësisë me vidë
Materiali: alumini