,

JEPOZRA Polarized Cycling Glasses green

28.00

Categories: ,

Në dispozicion 3 ngjyrat: e gjelbërt, zez, bardh

DIZAJNI I LEHTË–Është ideal për t’u përdorur nga motoçikleta dhe çiklizmi, ngarje, vrapim, peshkim, gara, ski dhe ngjitje, ecje ose aktivitete të tjera në natyrë.
KORNIZA DHE LENS–Material polikarbonat me cilësi të lartë dhe mjaftueshëm i qëndrueshëm për përdorim të gjatë dhe gjithashtu kanë mbrojtje UV.3 Lentet funksionale të këmbyeshme, rezistente ndaj thyerjes.
Tre lente – Lentja kryesore gri është një lente e polarizuar që kundërshton rrezet e forta të diellit, dhe nënthjerrëza është syze dielli me ngjyra dhe një lente e verdhë për kushte të ndryshme mjedisore. Të gjitha lentet kanë një shtresë mbrojtëse UV400 që bllokon rrezet UVA, UVB dhe UVC, si dhe dritën e dëmshme blu.
FLEKSIBILITETI–Fleksibiliteti i këtij gjami është 20 herë më i madh se i zakonshëm, për karakteristikat e lëndëve të para për t’i rezistuar goditjeve të forta. Më mirë të mbroni sytë.
PASKË TË FORT PËR HUNDË – Mbushësit e hundës të bëra nga silikoni i butë mund t’i përshtaten mirë hundës dhe t’ju japin ndjesinë më të mirë të veshjes. Ai do të qëndrojë në vend dhe nuk do të rrëshqasë kur jeni duke ecur me biçikletë ose duke vrapuar, thjesht shijoni sportet pa asnjë shqetësim.