,

Gurtne disku BARADINE DS-10

8.00

Categories: ,

Mbushjet BARADINE DS-10 janë të përshtatshme për frenat e diskut:

Shimano Deore M575, M525, M515, M495, M486, M485, M475, M466, M465, M447, M446, M445, M416, M415, M395, M375, Nexave C501 dhe C601

Tektro Aquila, Draco, Auriga, Gemini, Orion, Dorado i HDC

TRP Hylex, HYRD dhe Spyre

RST: D-power.

Giant: MPH Root.

Baradine DS-10
Materiali i pllakës: çeliku
Materiali i sipërfaqes së frenimit: Gjysmë i përbërë
Semikomponimi – është një përbërje frenuese e formuluar posaçërisht për arritjen e performancës rreth e rrotull, e përkryer për përdorim të përditshëm.

 

Më shumë rreth produktit: Baradine