GIYO MINI GP-961

12.00

Category:

Minipompë kompakte dhe e lehtë pvc, me sistem lidhjeje për valvulën Presta dhe Schrader (auto).

Mbajtësja e pompës lejon montimin nën kafazin e shisheve.

Modeli: Giyo mini GP-961
matës presioni (në linjë)
materiali: PVC
Lidhja: Presta & Schrader e kthyeshme (valvula automatike)
dorezë ergonomike T
presioni: 100 psi (7 bar)
Më shumë rreth produktit: GIYO