,

ELITE ICE FLY 500ml termo

14.00

Shishja termo më e lehtë e disponueshme në mbarë botën.

Material plastik pa erë, i butë dhe i qëndrueshëm, rezultat i një projekti kërkimor eksperimental të kryer nga Elite.

Me një mbulesë ergonomike të bërë nga disa materiale. Garanton rrjedhje të shtuar dhe më të lehtë të lëngjeve.

Kapaku i shishes siguron mbrojtje kundër pluhurit dhe papastërtisë.

Shishja e ujit termal ICE FLY përbëhet nga dy enë, të mbushura me material izolues, i cili ruan në mënyrë efektive temperaturën deri në 2.5 orë.

Specifikim:

ruan temperaturën deri në 2.5 orë
vëllimi: 500 ml
diametri: 74 mm
Pa BPA

Më shumë rreth produktit: ELITE