,

Electric Scooter Mudguard

13.00

Categories: ,

Mbrojtësi i baltës së skuterit elektrik ka një dizajn të lehtë që nuk shton shumë ngarkesë dhe siguron drejtimin efikas.
Mbrojtësi i baltës së skuterit parandalon spërkatjen e baltës dhe ujit gjatë vozitjes, duke krijuar një përvojë të pastër dhe të këndshme drejtimi.

Zëvendësimi i baltës së skuterit është i lehtë për t’u instaluar dhe zëvendësuar, duke rritur jetëgjatësinë e skuterit.
Mbrojtësi elektrik i skuterit është rezistent ndaj ndryshkut dhe mund të përdoret në mënyrë fleksibël në të gjitha llojet e motit.
Mbrojtësi elektrik i skuterit është bërë nga materiali ABS me cilësi të lartë, i cili është i qëndrueshëm, rezistent ndaj konsumit, i fortë dhe i qëndrueshëm.