Dry SYNCROS SL-02

13.00

Out of stock

Category:

Syncros ka zhvilluar një linjë aksesorësh të përcaktuar qartë: rrota, timonë, parafango, pompa, vegla, kafaze shishe dhe shishe që kënaqin edhe çiklistët më kërkues.
Këto produkte janë bërë nga materiale të lehta të nivelit të lartë dhe plotësojnë standardet e larta të Syncros.

Kabllo mbrojtëse fleksibël prej çeliku, funksional, i sigurt dhe praktik syncros, me bravë.

Modeli: Syncros SL-02
Kabllo fleksibël çeliku e veshur me PVC
Celes rezerve
Dimensionet: gjatësia 1800 mm / ø 10 mm
Mbajtëse për montimin ne biçikletë

Më shumë rreth produktit: SYNCROS