Dry me qeles TONYON TY513

6.00

Category:

Kyçja e kabllove spirale Tonyon

Funksional, i sigurt dhe praktik, bllokuesi spirale Tonyon siguron mbrojtje nga vjedhja e biçikletave falë kabllit të çelikut, i cili është bërë duke përdorur një teknologji të veçantë të thurjes së telave të hollë çeliku. Mekanizmi i mbylljes metalike siguron funksionim afatgjatë.

Kablloja është e veshur me PVC për të mbrojtur kornizën e biçikletës.

Modeli: Tonyon TY513
Kabllo fleksibël të veshur me PVC
Përmasat: gjatësia 1000mm / ø 6mm
Celes rezerve
Kllapa për montim në biçikletë

Më shumë rreth produktit: Tonyon