Dry me kod TONYON TY523

7.00

Category:

Kyçja e kabllove spirale Tonyon

Kablloja mbrojtëse spirale e veshur me çelik dhe bllokimi i kombinimit me 4 numra, ofron një sërë opsionesh praktike shtrëngimi dhe kursen hapësirë ​​gjatë transportit.

Mekanizmi i kyçjes, me një kombinim 4-shifror, ofron komoditet pa çelës dhe ju lejon të vendosni fjalëkalimin tuaj me hapa të thjeshtë. Me një bravë praktike pa çelës, nuk keni pse të shqetësoheni për humbjen e çelësit dhe mos harroni ta mbani atë.

Butoni në kllapa mundëson futjen/heqjen e shpejtë të kabllit nga kllapa.

Modeli: Tonyon TY573
Kabllo fleksibël të veshur me PVC
Përmasat: gjatësia 1500mm / ø 10mm
Kod/kyç me një kombinim 4 numrash
Mundësia e zgjedhjes së lirë të një kombinimi
Mundësia e ndryshimit të kombinimit
Kllapa për montim në biçikletë

Më shumë rreth produktit: Tonyon