Dry  TONYON TY3853

20.00

Out of stock

Category:

Bllokim i palosshëm për biçikletën Tonyon TY3853

Bllokim çeliku të palosshëm nga segmentet – fleksibilitet në një dizajn kompakt.

Bërë nga pllaka çeliku të përforcuar të mbuluar me një shtresë të lëmuar ABS (nuk e gërvisht kornizën). Cilindri me cilësi të lartë i këtij bllokimi të palosshëm ofron mbrojtje të mirë kundër vjedhjes. Gjatë prodhimit, u përdor teknologjia e avancuar e ribatinave rrotulluese nga industria e automobilave për të zvogëluar hapësirën e nyjeve dhe për të mbetur ngushtë. Kompleti vjen me një mbajtëse të besueshme që ngjitet në vendin e mbajtësit të shisheve ose kllapave të kornizës.

Kyçi i biçikletës i lehtë, kompakt dhe i palosshëm është i lehtë për t’u bartur dhe ruajtur.

Modeli: Tonyon TY3853
Bllokimi i segmentit prej çeliku
Gjatësia 840 mm
Dimensionet e bravës së palosur 188 x 54 mm
Transportuesi i transportit
Cilindri Ultra B i patentuar — më i sigurt, më i përshtatshëm dhe më i butë
Celes rezerve
Mbrojtja nga korrozioni
Rekomandohet për makina me dy rrota me rrezik mesatar vjedhjeje

Më shumë rreth produktit: Tonyon