Doreza P:LAB

10.00

Category:

Numrat në dispozicion: S,M,L,XL

P:LAB doreza të lehta me gishta të shkurtër, me jastëkë në pëllëmbë për të zbutur dridhjet dhe goditjet. Rrip dore i rregullueshëm me velcro për mbyllje të përsosur, përshtatje dhe rehati gjatë veshjes. Materiali elastik në anën e sipërme të dorezave mundëson liri të plotë lëvizjeje dhe rehati optimale.

Materiali: poliuretani, poliamid, pambuk, najloni, jastëkët e palmave
mbyllje: Velcro – velcro