,

CONTINENTAL DOUBLE FIGHTER III 700x35C black|black

25.00

Categories: ,

Continental Double Fighter III – Aventurieri urban.

Urban/ATB…

Dizajni i pjesës qendrore të sipërfaqes së shkelës lejon që Continental Double Fighter III të rrokulliset pa probleme dhe qetësisht në asfalt, kramponët rreth buzës ofrojnë mbërthimin e nevojshëm kur vozitni në pistë dhe zhavorr.

Specifikim:

modeli: Continental Double Fighter III
me një tel në buzë të gomës
dimensionet: 37 – 622 || 28″ | 700 x 35C
Presioni i rekomanduar: 58 psi / 4 bar
Presioni maksimal: 85 psi / 5,85 bar
pesha: 640g
3 shtresa / gjithsej 180 tpi
Urban/ATB
Më shumë rreth produktit: Continental