Çant P:lab 1.5l

13.00

Category:

Çanta trekëndore me vëllim 1.5 litra, për instalim nën kornizën e biçikletës, ju lejon të transportoni në mënyrë të sigurt aksesorët, veglat e biçikletës, smartphone, doreza, kufje, syze, çelësa …

Kur shkoni në një udhëtim me biçikletë, ia vlen të merrni një  që ngjitet në pjesën trekëndore të kornizës. Është një zgjidhje e përshtatshme dhe praktike që do t’ju lejojë të mbani gjërat më të nevojshme. Kutia trekëndore P:Lab do të jetë e përkryer për çdo udhëtim jashtë qytetit. Shkathtësia e tij do të thotë se do të gjejë aplikimin e tij edhe gjatë vozitjes së përditshme.

Për ndërtimin e saj u zgjodh një material rezistent ndaj konsumit, kështu që të jeni të sigurt që çanta do t’ju shërbejë për shumë sezone. Një zinxhir i përshtatshëm ju lejon të hiqni lehtësisht gjërat kur ju nevojiten. Përveç kësaj, shiritat reflektues rrisin sigurinë e çiklistëve.

Rripi Velcro ju lejon të lidhni çantën në kornizën e biçikletës.

Karakteristikat

Çanta trekëndore
Montimi në pjesën trekëndore të kornizës
Mundësia e heqjes së shpejtë
Përmasat: 220 x 170 x 50 mm
Vëllimi: 1.5 L
Materiali: Poliestër
Rezistente ndaj ujit
Mbërthimi me velcro
Detaje reflektuese