,

ZEFAL Z Adventure R5

47.00

Categories: ,

Qantë shale e papërshkueshme nga uji 5L
Z Adventure R5 është një çantë shale e krijuar për të mbajtur një vëllim të madh artikujsh pa pasur nevojë për një raft të pasmë. E pajisur me disa rripa vetëngjitës të qëndrueshëm dhe material kundër grisjes në bazën e saj, kjo çantë ngjitet në shinat e shalës dhe shtyllën e sediljes për shpërndarje optimale të peshës në biçikletë.
Vëllimi 5L është ideal për daljet gjatë ditës ose për stërvitje në kushte të ndryshueshme moti. Z Adventure R5 është një alternativë e shkëlqyer për ata që nuk duan një çantë shpine.
Mbyllja e palosshme dhe pëlhura e papërshkueshme nga uji me brendësi të mbyllur me nxehtësi mund të mbajnë në mënyrë të sigurt të gjitha pajisjet e nevojshme për një turne.

Për më shumë: ZEFAL