Bike polish SHIMANO

10.00

Category:

Lustruesi Shimano Bike Polish vjen pas pastrimit, kur biçikleta juaj është e pastër, synon të mbrojë biçikletën tuaj nga elementët agresivë (ujë, baltë ..) duke lënë një shtresë mbrojtëse që ndihmon në parandalimin e grumbullimit të pluhurit, papastërtive dhe baltës.

Redukton fërkimin.
Aplikimi: kornizë, mëngë, pirun, rrota.