Sale!
,

POLAR ICECREAM 20

Original price was: €165.00.Current price is: €149.00.

Out of stock

Biçikletë për fëmijë…

Linja jonë për më të vegjlit kombinon nevojën për t’u ofruar fëmijëve argëtim të mirë me kontroll dhe siguri maksimale gjatë ngasjes së biçikletës.

Fëmijët duan të imitojnë të rriturit, me forcë të pamjaftueshme për të kapërcyer biçikletat shpesh të rënda dhe të ngathët. Koncepti ynë është të bëjmë sa më të lehtë biçikletën e fëmijëve, t’i përshtatim komponentët me anatominë dhe forcën e fëmijës, sepse është një mënyrë e sigurt që fëmija të shijojë ngasjen dhe të dashurohet me këtë aktivitet të mrekullueshëm.

 

Polar Icecream 20
I destinuar për moshat 6 – 9 vjeç / gjatësia e fëmijës 120 – 130 cm

 

E krijuar për rrotullime të para të sigurta të pedalit, e krijuar për t’i bërë fëmijët të buzëqeshin.
Gjeometria e përshtatur për nevojat e çiklistëve të rinj e bën Polar Icecream jashtëzakonisht komod për t’u ulur dhe ngarë.

Duke rregulluar mbështetjen e timonit dhe lartësinë e sediljes, mund ta rregulloni biçikletën në lartësinë e fëmijës, në mënyrë që ai të ulë këmbët dhe të mësojë lehtësisht të balancojë dhe të ngasë.

Biçikleta është e pajisur me një frenim V në rrotën e përparme dhe një levë frenimi të krijuar posaçërisht për dorën e një fëmije, dhe një frenim “kundër” në timonin e pasmë (thjesht aktivizohet duke shtyrë pedalin prapa) që i ofrojnë fëmijës tuaj siguri të mirë. dhe kontrolli.

Rrotat ndihmëse (të lëvizshme) rrisin besimin në mënyrë që fëmijët të fillojnë të ngasin të pavarur.

Për ta bërë më të lehtë drejtimin, ne përdorëm goma me një shkallë urbane që garantojnë një udhëtim të lehtë dhe të qëndrueshëm pa rezistencë të panevojshme rrotullimi.

Përveç kësaj, ka një mbrojtës zinxhiri që përputhet me dizajnin e biçikletës dhe mbron si zinxhirin ashtu edhe fëmijën tuaj.

Falë këtyre zgjidhjeve, çiklizmi është jo vetëm një mënyrë e shkëlqyer, por edhe e sigurt për të kaluar një kohë jashtëzakonisht argëtuese jashtë.

 

Zgjedhja e biçikletës me madhësinë e duhur varet nga gjatësia e fëmijës.
Shikoni për madhësinë e duhur në grafikun e madhësive

Specifikim:
Modeli: Polar Junior 20
Madhësia e rrotës: 20″
Korniza: Çeliku Polar Junior
Pirun: çelik / i ngurtë
Leva e frenave: çeliku / PVC Junior
Frena e përparme: frena V
Frena e pasme: kundër
Selia: MonteGrappa Junior
Rrotat: 20″ çeliku
Gomat: gome pneumatike
Pajisje shtesë: Rrota ndihmëse, këmbanat, parafango, koshi i përparmë
Pesha: 11.60 kg