,

BOOSTER TURBO 240 blu

190.00

 

 

Out of stock

Biçikleta për të rinj…

Linja jonë për më të vegjlit kombinon nevojën për t’u ofruar fëmijëve argëtim të mirë me kontroll dhe siguri maksimale gjatë ngasjes së biçikletës.

Fëmijët duan të imitojnë të rriturit, me forcë të pamjaftueshme për të kapërcyer biçikletat shpesh të rënda dhe të ngathët. Koncepti ynë është të bëjmë sa më të lehtë biçikletën e fëmijëve, t’i përshtatim komponentët me anatominë dhe forcën e fëmijës, sepse është një mënyrë e sigurt që fëmija të shijojë ngasjen dhe të dashurohet me këtë aktivitet të mrekullueshëm.

 

Përforcues Turbo 240
I destinuar për moshat mbi 8 vjeç / lartësia e fëmijës mbi 125 cm.

Çiklistët e rinj jo vetëm që do të shijojnë pamjen e bukur, por edhe përvojën komode të çiklizmit që ofron Booster.

Booster përmban një dizajn tërheqës dhe një gjeometri të përshtatur mirë për t’iu përshtatur aftësive të një kalorësi më të ri.

Karakteristikat kryesore
Ram Hi Ten çeliku
Fork Hi Ten çeliku të ngurtë
Trajnim me shpejtësi 3×6
V-frenat
Rrota 24”
Booster Turbo vjen me një kornizë të fortë dhe të qëndrueshme çeliku, e krijuar për ta bërë më të lehtë hipjen dhe zbritjen nga biçikleta, si dhe për ta bërë fëmijën të ndihet i sigurt gjatë ngasjes dhe të ketë kontroll më të mirë mbi biçikletën.

Biçikleta ka ngurtësi dhe drejtim optimal falë dizajnit të saj të fortë me një pirun të përparmë të sheshtë dhe të ngurtë.

Lartësia e mbështetëses së timonit dhe sedilja janë të rregullueshme në mënyrë që të mund ta rregulloni biçikletën në lartësinë e fëmijës.

E pajisur me 6 shpejtësi në mënyrë që një çiklist i vogël të mund të kapërcejë lehtësisht çdo terren. Ndryshimi i marsheve është i thjeshtë – duke rrotulluar levën e marsheve, gjë që e bën më të lehtë trajtimin dhe i lejon fëmijës të fokusohet më shumë në itinerarin dhe teknikën e drejtimit.

Frenat e frenave V janë përgjegjëse për frenimin. Frenat V janë një zgjidhje e provuar dhe e testuar. Levat e frenave të përshtatura për duart e fëmijëve garantojnë kontroll të lehtë të shpejtësisë dhe i lejojnë ata të ndalojnë shpejt biçikletën. Dizajni i tyre i thjeshtë mundëson funksionim të gjatë dhe pa probleme.

Rrotat 24″ janë të pajisura me buzë alumini dhe goma të gjera me një model shkelës që mbërthehet mirë si në asfalt ashtu edhe jashtë rrugës.

 

Zgjedhja e madhësisë së duhur të biçikletës varet nga lartësia e kalorësit.
Shikoni për madhësinë e duhur në grafikun e madhësive

 

Specifikim:
Modeli: Booster Turbo 240
Madhësia e rrotës: 24″
Numri i marsheve: 1×6
Korniza: Hi Ten Steel
Pirun: Hi-Ten Steel
Mbajtëse e pirunit: Fije 1″.
Tubi i drejtimit: Çeliku 22.2/60mm
Timoni: Çelik 600mm 15mm ngritje
Dorezat e timonit: TPR 85/125mm
Tub sediljeje: Çeliku 25.4x250mm
Vendi: Ferro Junior 24″
Disku: Beretta 24″ Alu 36H
Qendra e përparme: çeliku 36H
Qendra e pasme: Steel 36H
Levat e frenave: PVC-Alu për fëmijë
Frenat: V-Brake PVC
Zhytësja e pasme: Indeksi i fuqisë 6 shpejtësi
Leva e ndërruesit: Indeksi i kapjes së fuqisë-Shift djathtas
Gërpi i pasmë: Indeksi 6 shpejtësi 14-28T
Zinxhiri: 6 Indeksi i shpejtësisë
Mbajtëse e kokës së mesme/bosht: Gjysmë fishek / 5 pjesë
Këmba e përparme: Çeliku 36T 152mm
Pedale: MTB PVC
Këmba: çeliku
Gomat: 24×1.95
Pesha: 13.70 kg