,

BERETTA ALU MT-240 28″

15.00

Categories: ,

RRETH BERETTA ALU MT-240 28″ ….

Beretta Cerchi SpA, një kompani lider në Itali dhe një nga prodhuesit më të mëdhenj evropianë të rripave dhe rrotave të biçikletave. Beretta MT-240 Urban, City, Trekking .. Modeli: Beretta MT-240 Rrima me dy mure Me sipërfaqe frenimi / për frenat V, kaliper, frena konsol Muri i buzës / sipërfaqja e frenimit të përpunuar me CNC Lloji i buzës: Clincher (për gomat me Kevlar ose tela në buzë) Dimensionet e buzës: 28 ” / 28×1. 75 (622-19) Lartësia e buzës: 22mm Gjerësia e buzës: brenda 19mm / jashtë 24mm Numri i vrimave: 36H Materiali: alumini i anodizuar Ngjyra: e zezë / e anodizuar Pesha: 590 gr.

Më shumë rreth produktit: Beretta