,

28|29″ P:LAB black Shimano kasete

30.00

Categories: ,

P: Rrota e pasme P:Lab 28/29″, frena V, kasetë, me gjilpërë:

Rim: Beretta V-24
Boshti: Shimano Tourney FH-TX500-8-QR
Rrota e pasme P:Lab 28/29″ me qendrën e pasme origjinale Shimano Tourney FH-TX500-8-QR për frenat e sistemit të frenave V, e pajtueshme me kaseta me 8/9 shpejtësi dhe buzë me dy mure Beretta Alu me 32 fole sigurojnë strukturë të lartë ngurtësi dhe rezistencë ndaj dëmtimit.

Rrota siguron efikasitet të lartë të drejtimit dhe garanton qëndrueshmëri.

Montimi i rrotave me çlirim të shpejtë (QR) me ekscentrikë.

I përshtatshëm për përmasat e gomave: 28 – 622 (28 x 1.20) deri në 60 – 622 (28 x 2.35)

Rrota është e përqendruar dhe e gatshme për të hipur.

 

Specifikim
Rim

Modeli: Beretta V-24
buzë me dy mure
Me sipërfaqe frenimi / për frenat V
Lloji i buzës: Clincher (për gomat me Kevlar ose tel në skajin e gomës)
Dimensionet e buzës: 28 x 1,75 (622-19)
Lartësia e buzës: 26 mm
Gjerësia e buzës: brenda 19 mm / jashtë 24 mm
Muri i buzës / sipërfaqja e frenave të përpunuara me CNC
Numri i vrimave: 32
Materiali: alumin i anodizuar
Ngjyra: e zezë
Boshti

Modeli: Shimano Tourney FH-TX500-8-QR
Lloji: për shirita V
Për rrotat e kasetës (Cassette Procket)
Për: 8/9 shpejtësi
Numri i vrimave: 32
Materiali i trupit: alumini
O.L.D.: 135 mm
Bosht: M10 x 146 mm (5-3/4″)
Ngjyra: e zezë
+ QR ekscentrike 170 mm