,

ZEFAL TERMO ARCTICA 75 750ml black

12.00

Inovative…

…e qëndrueshme dhe cilësore!

Meqë e dimë që hidratimi i mirë është një shqetësim kyç gjatë çdo përpjekjeje fizike, Zefal ka zhvilluar një gamë të re të shisheve dhe mbajtësve të shisheve.

 

Zéfal termike Arktika 75
Shishe termike

Shishja termo Arctica e mban pijen tuaj në temperaturën e duhur deri në 2.5 orë.

Materiali i tij pa erë redukton çdo ndryshim në erën ose shijen e përmbajtjes së tij. Është i përshtatshëm për t’u mbajtur, qoftë në biçikletë ose në një çantë. Është bërë duke përdorur tre shtresa për t’ju mbajtur të ngrohtë ose të freskët.

Zéfal Arctica 75
Kapak kapëse
Vëllimi: 750 ml
Izolimi: 2.30
Diametri: 74 mm
Përmasat: 76 x 76 x 260 mm
Materiali: Polipropileni / Jashtë: PET metalik dhe shkumë polietileni / Brenda: PE e bardhë
Mundësia e larjes në makinë larëse enësh
Pa BPA – pa bisfenol A
Pesha: 116 g

 

Më shumë rreth produktit: Zéfal