,

XC251C LED red

9.00

Categories: ,

DRITE E PASME XC-251C

Blic i pasëm i rikarikueshëm USB me LED të kuqe me çip COB dhe mundësi heqjeje e shpejtë dhe e lehtë, për përdorim të përditshëm me një çmim ekonomik.

Blici i pasëm i biçikletës XC-251C ka LED COB me cilësi të lartë dhe 6 funksione ndriçimi: 3 konstante dhe 3 pulsuese. Blici është 100% i papërshkueshëm nga uji, i lehtë dhe i vogël, i mundësuar nga një bateri 3.7 V me një kapacitet 650 mAh.

 

Specifikim:
LED të rreshtit të çipave COB
Blic i pasëm i rikarikueshëm USB
Intensiteti i dritës 100Lm
Bateria: e ringarkueshme 3.7V 650mAh
Funksionet: 3 Blic-off i qëndrueshëm-3
dukshmëri 240°
Montimi në Ø18 – Ø34mm
I papërshkueshëm nga uji: IP44