XC HL104 1 LED e zezë

6.00

Category:

DRITA E PARA XC HL104 1 LED e zezë

1 LED super i ndritshëm dhe mundësi heqjeje e shpejtë dhe e lehtë, për përdorim të përditshëm me një çmim ekonomik.

Specifikim:

1 LED super e ndritshme
Ndezje dhe modaliteti konstant
I papërshkueshëm nga uji
Bateri 3 copë AAA (LR-03)