,

WANDA KING 20×2,1

7.00

Categories: ,

Rreth këtij artikulli
Gomë BMX me stil të lirë 20 inç për ngasje të gjithanshme
Ideale për rrugë, pistë, shteg ose papastërti
Doreza qendrore në formë L; deri në 65 PSI
Ka një diametër 20 inç dhe gjerësi 2.0 inç

Për më shumë: WANDA KING