,

Vee Rubber 14 x 1.75

6.00

Categories: ,

Gomë e jashtme e fortë dhe e qëndrueshme për ngasje në shtigje biçikletash dhe rrugë.

E përshtatshme për bicikleta të fëmijëve si dhe karroca të fëmijëve..

Modeli: Vee Rubber
me një tel në buzë të gomës
dimensionet: 14 x 1,75/  47-254
Presioni i rekomanduar: 40 psi / 2,80 bar

Më shumë rreth produktit: Vee Rubber