TL755 pas 5 LED

6.00

Category:

5 LED, 3 mënyra funksionimi me një çmim ekonomik.

Specifikim:

5 LED
3 mënyra funksionimi (pulzues, majtas-djathtas dhe konstant)
bateri 2 copë AAA (LR-03)